Straatwerk: Erfverharding – Stelconplaten en meer

page_grind
Sijp Smid is een veelzijdig bestratingsbedrijf. Wij verzorgen alle soorten straatwerk:

  • Erfverharding
  • Leggen stelconplaten of industrieplaten
  • Aanleg van parkeerplaatsen
  • Rioolwerkzaamheden

Onze vakmensen kunnen uitstekend overweg met gebakken materialen, zowel oud als nieuw. We straten oude materialen vaak op een ambachtelijke manier ‘onder de hamer’. Bij deze werkwijze verwerken we materialen met verschillende hoogtes tot één geheel.

Als professionals leggen we ook moderne sierbestrating aan en voeren we grotere projecten uit zoals pleinen en erven. Voor bedrijven is het belangrijk dat het straatwerk vakkundig wordt gelegd, vooral als er zwaar verkeer over de bestrating gaat rijden. Wij zorgen er voor dat dit probleemloos kan.

Deskundig advies

Er zijn zeer veel verschillende bestratingsmaterialen. Wij geven u graag advies over de eigenschappen en mogelijkheden, want de keuze van het materiaal is zeer belangrijk voor het eindresultaat.

Handelsonderneming
Sijp-Smid v.o.f.

Parallelweg 2
9695 CV Bellingwolde
06-29596002 of 06-27001570

Straatwerk

Voor hoogwaardig straatwerk bent u bij Sijp-Smid aan het beste adres. Hoogwaardige materialen en vakkundig personeel maken ons een betrouwbaar partner!

Sierbestrating

Wilt u graag een mooi terras? Bestrating in een mooi patroon? Bij ons is alles mogelijk. We leveren hoogwaardige materialen en werken alles tot in de puntjes af!

Grind, keien en split

Naast bestrating leveren we ook grind, sierkeien en split. Ook voor zand en grond kunt u bij ons terecht, zowel los als in een Bigbag

Natuursteen & Tegels

Wij leveren niet alleen alle soorten (sier)bestrating, maar ook tegels, grind, alle soorten grond, keien en sierstenen. Voor ieder budget en iedere toepassing.