Sierbestrating

page_sierbestratingOp zoek naar een nieuwe uitstraling voor uw tuin, of wilt u uw terras vervangen of opnieuw bestraten?
Sijp Smid is gespecialiseerd in het bestraten, terrassen en opritten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander welke producten mogelijk zijn in combinatie met de ondergrond in uw tuin.

Totaal concept

Naast de aanleg van uw terras of oprit voorzien we u ook graag van de juiste kwaliteitsbestrating.
We nemen u daarbij al het werk uit handen en voeren alle voorkomende werkzaamheden uit. Van aan en afvoer van grond tot aan de oplevering.

We ontvangen u graag op ons showterrein om u van advies te voorzien.

We leveren nagenoeg alle soorten sierbestrating:

  • Gebakken bestrating
  • Natuursteen tegels
  • Beton bestrating
  • Half verhard (grind of split)
  • Keramische tegels

Handelsonderneming
Sijp-Smid v.o.f.

Parallelweg 2
9695 CV Bellingwolde
06-29596002 of 06-27001570

Straatwerk

Voor hoogwaardig straatwerk bent u bij Sijp-Smid aan het beste adres. Hoogwaardige materialen en vakkundig personeel maken ons een betrouwbaar partner!

Sierbestrating

Wilt u graag een mooi terras? Bestrating in een mooi patroon? Bij ons is alles mogelijk. We leveren hoogwaardige materialen en werken alles tot in de puntjes af!

Grind, keien en split

Naast bestrating leveren we ook grind, sierkeien en split. Ook voor zand en grond kunt u bij ons terecht, zowel los als in een Bigbag

Natuursteen & Tegels

Wij leveren niet alleen alle soorten (sier)bestrating, maar ook tegels, grind, alle soorten grond, keien en sierstenen. Voor ieder budget en iedere toepassing.