Over ons

page_stratenHandelsonderneming Sijp-Smid v.o.f is een allround bedrijf uit Bellingwolde. U kunt bij ons terecht voor straatwerk, sierbestrating en alles voor uw tuin!

Met vele jaren ervaring hebben wij al menig tuin en menig oprit voorzien van nieuwe bestrating! Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen  alle mogelijke sierbestrating. We leveren hoogwaardig straatwerk en leveren en plaatsen alles voor uw tuin!
We bieden een totaal pakket, vanaf het grondwerk tot aan de eindfase. Naast de bestrating leveren we ook stenen, tegels, zand, grind enz.
Dit bied de klant ontzettend veel gemak.

Naast het aanleggen van nieuw straatwerk kunt u ook terecht voor herbestrating. Door gebruik te maken van de reeds aanwezige bestrating zorgen wij er voor dat uw oprit of terras weer jaren mee kan.

Ook zijn wij uw partner voor erfverhardingen, rioolwerkzaamheden en andere grotere projecten.

Kom het bekijken!

Op ons fraaie showterrein kunt u alles op uw gemak bekijken. Ons showterrein is alleen op afspraak geopend.
We werken enkel met vakbekwaam en “VCA” geschoold personeel.
Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit leveren en is de veiligheid gewaarborgd.

Vakkundig advies

Heeft u vragen, of wil u een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan contact met ons op, we zijn telefonisch te bereiken op  06-29596002 of 06-27001570.

 

Handelsonderneming
Sijp-Smid v.o.f.

Parallelweg 2
9695 CV Bellingwolde
06-29596002 of 06-27001570

Straatwerk

Voor hoogwaardig straatwerk bent u bij Sijp-Smid aan het beste adres. Hoogwaardige materialen en vakkundig personeel maken ons een betrouwbaar partner!

Sierbestrating

Wilt u graag een mooi terras? Bestrating in een mooi patroon? Bij ons is alles mogelijk. We leveren hoogwaardige materialen en werken alles tot in de puntjes af!

Grind, keien en split

Naast bestrating leveren we ook grind, sierkeien en split. Ook voor zand en grond kunt u bij ons terecht, zowel los als in een Bigbag

Natuursteen & Tegels

Wij leveren niet alleen alle soorten (sier)bestrating, maar ook tegels, grind, alle soorten grond, keien en sierstenen. Voor ieder budget en iedere toepassing.