Grind, keien & Split

page_grindGrind of split is bij uitstek geschikt voor de afwerking van tuinperken maar deze vorm van half verharding wordt steeds vaker gebruikt voor wandelpaden of opritten.
Het is makkelijk te verwerken heeft een luxe uitstraling en is onderhoudsarm.

Los in elke hoeveelheid of in een Bigbag

We leggen graag uw tuin of oprit aan maar als u dat liever zelf doet kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. We leveren grind en split los in elke hoeveelheid of in een bigbag.

Sierkeien

Naast ons ruime assortiment aan split en grind kunt u bij Sijp Smid ook terecht voor sierkeien om uw tuin een robuust en stoer uiterlijk te geven.

Kom gerust eens langs op ons showterrein en bekijk ons ruime aanbod.

Handelsonderneming
Sijp-Smid v.o.f.

Parallelweg 2
9695 CV Bellingwolde
06-29596002 of 06-27001570

Straatwerk

Voor hoogwaardig straatwerk bent u bij Sijp-Smid aan het beste adres. Hoogwaardige materialen en vakkundig personeel maken ons een betrouwbaar partner!

Sierbestrating

Wilt u graag een mooi terras? Bestrating in een mooi patroon? Bij ons is alles mogelijk. We leveren hoogwaardige materialen en werken alles tot in de puntjes af!

Grind, keien en split

Naast bestrating leveren we ook grind, sierkeien en split. Ook voor zand en grond kunt u bij ons terecht, zowel los als in een Bigbag

Natuursteen & Tegels

Wij leveren niet alleen alle soorten (sier)bestrating, maar ook tegels, grind, alle soorten grond, keien en sierstenen. Voor ieder budget en iedere toepassing.